De KBHB, VHL en LFH hadden reeds besloten om wegens het dreigende Covid-19   virus de hockeycompetitie in ons land stil te leggen en andere activiteiten zoals   trainingen en initiaties af te gelasten, dit vanaf 12 maart 2020 tot en met 31 maart.   Sindsdien is de situatie geëvolueerd naar een "lockdown light" in ons land en zijn alle   sportactiviteiten in groep verboden tot en met begin april.
 
Onze paasstages werden afgelast en wie ingeschreven was, werd intussen verwittigd hiervan.  Ook de proeflesweek van 30 maart gaat niet door.   
 
Onze club roept, in navolging van de hockeybond, iedereen op om de officiële aanbevelingen i.v.m. hygiëne en sociale contacten ("social distancing") in acht te nemen.  Zie https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/10/help-jezelf-en-anderen-te-beschermen/.  Blijf in uw kot, we zouden het niet beter kunnen zeggen, en werk thuis aan conditie en hockeyskills.
 
Het bestuur van Meetjesland HC volgt de situatie van nabij op en zal regelmatig communiceren via de website, social media en/of via nieuwsbrief over updates van de situatie, onder meer over een eventuele herschikking van de competitie.
 
Het volledige persbericht van de KBHB vinden jullie hier.