Meetjesland Hockey Club

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze maar ook familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (330 leden in september 2023 waarvan 265 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Of neem een kijkje in onze infobrochure: klik/tik hier.  

Het is mogelijk om je aan te melden voor twee gratis proeflessen tijdens de maand september.  Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  July 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Gefeliciteerd!
17/07
Willem Van Lancker
17/07
Juliette Lievens
Noteer alvast

Summer Hockey & Fun stage (1e week juli)

Season Kick-Off stage (week 19/08)

No Rules, no Play; Season kick off (23/08)

MHC Quiz (12/10)

Sticks and drinks (23/11)

 

Na twee jaar "op de kin kloppen" kunnen we op 26 maart eindelijk weer aanknopen met een fijne traditie: de Night of Hockey!  Ons Eventteam heeft ervoor gezorgd dat deze 7e editie een memorabele wordt. Place to be is Loods Claeys in Lembeke, vlakbij de oprit/afrit E34.  Er kan worden ingeschreven voor de Dinner (vanaf 18h00, côte à l'os à volonté of vegetarisch/glutenvrij) waarbij ook de aansluitende Party inbegrepen is, of je kan inschrijven voor enkel de Party (vanaf 22h00).  Tijdens de Dinner is een kids' corner voorzien en er zijn nog een aantal andere leuke "features" :-).  Inschrijven voor Dinner of Party via deze link en leden kunnen ook via Twizzit inschrijven.

 

Klik op de flyer hieronder om in te schrijven voor onze jaarlijkse get-together!

SAVE THE DATE - SAVE THE DATE - SAVE THE DATE - SAVE THE DATE

Zaterdag 14 maart (avond)

Onze NIGHT OF HOCKEY, waarvan we reeds aan de 6e editie toe zijn!

Na Wippelgem, Kaprijke en Lembeke strijkt de Meetjeslandse hockeyfamilie in 2020 neer in Eeklo voor zijn jaarlijkse get-together.

Meer informatie volgt maar hou de datum alvast vrij!

Op vrijdag 24 mei verwachten we al onze spelers en speelsters in volledig MHC-ornaat incl. nieuwe hoodie (*), stick, scheenlappen en bit vanaf 19h00 in het Sportpark in Eeklo voor de opening van de buitenterreinen, en in het bijzonder de Grand Opening van het hockeyterrein!

Op het programma, na het plechtige deel, HOCKEY HOCKEY en nog eens HOCKEY, zowel initiaties voor het grote publiek als demonstraties (zie verder) als onderlinge wedstrijdjes, tot ongeveer 21h30.

(*) hoodies worden tijdig geleverd, meer nieuws hieromtrent volgt.

AND LAST BUT NOT LEAST...

Een special guest komt afgezakt naar Eeklo op 24 mei... niemand minder dan FLORENT VAN AUBEL, aanvaller bij de Red Lions, bijnaam "de Tovenaar", 2-voudig winnaar van de Gouden Stick, Olympisch vice-kampioen en Wereldkampioen, die dit seizoen de pannen van het dak heeft gespeeld bij zijn club Dragons.  Hij komt het hockeyveld plechtig openen en we voorzien een signeersessie!

                                                    

Op dinsdag 28 augustus om 20h00 vindt een info-avond plaats in verband met het nieuwe seizoen.  Niet te missen voor onze nieuwe leden en geïnteresseerden, maar ook interessant voor al onze leden aangezien er komend seizoen toch één en ander op stapel staat.  Iedereen is welkom in het Sportpark Eeklo (ingang links van het Verbauwenbad), B.L. Pussemierstraat 157.  Wen maar aan dat adres, want het wordt de vaste stek van onze club eens het hockeyveld zal aangelegd zijn :-)  In de inkomhal zal duidelijk aangegeven worden waar het infomoment plaatsvindt op de verdieping. 

De kick-off stages voor onze jeugd zijn nu achter de rug, en we maken alles in gereedheid voor de eerste trainingsweek.  Op maandag 27 augustus beginnen we eraan, op ons terrein op Ithaka in de Zandstraat.  De uren staan op Twizzit dus iedereen kan zijn/haar aanwezigheden aanduiden.

Bronzen Partners
Overig nieuws

 

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com