Het competitieseizoen 2019-2020 zit er helaas op. 
 
We konden echter op 23 en 24 mei, dank zij de versoepelingen van de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, onze trainingen hernemen, zij het onder strikte veiligheidsmaatregelen.
 
Nog tot eind juni zullen trainingen worden gegeven tijdens het weekend, voor de onderbouw op zaterdag, voor de bovenbouw op zondag.  Omdat er bij de organisatie van de trainingen veel komt kijken gezien de geldende maatregelen en voor een groot aantal van onze trainers de blok of thesistijd is aangebroken, zal er één training per week worden voorzien voor iedereen (jeugd, Heren, Dames en Trimmers).
 
Er gelden verplichte maximumaantallen voor de trainingsgroepen, die op basis van leeftijd werden ingedeeld.  Het is verplicht om vooraf te registreren voor een training, via twizzit.
 
Ons filmpje met hoe je veilig aankomt, op het veld staat en weer vertrekt na de training, vind je hier
 
Tot zolang er geen verdere versoepeling van de maatregelen wordt aangekondigd dienen de veiligheidsmaatregelen ten allen tijde in acht te worden genomen.  Naast het filmpje vind je deze in handige samenvatting van de hockeyliga ook hier terug. 
 
Een speciaal woord van dank voor het sportief comité dat de voorbije weken hard heeft gewerkt aan de terugkeer, en aan alle ouders die zich opgeven als assistentie-ouder tijdens de trainingen.   
 
Tot slot: stay safe!