In 2024 zijn er opnieuw hockeykampen op onze club, tijdens de paasvakantie en tijdens de zomervakantie. Concreet bieden we volgende stages aan, waaraan ook niet-leden kunnen deelnemen.

PAASSTAGE van 8 - 11 april.  Er is een vierdaagse stage voor de jeugd geboren van 2019 tot en met 2010 en een driedaagse stage voor de oudere jeugd (incl. de jeugd die bij de Dames of Heren speelt).  Meer info en inschrijven: klik/tik de juiste flyer aan hieronder.
 
SUMMER HOCKEY & FUN STAGE: 1 - 4 juli. Deze stage is in de eerste plaats gericht op beginners die kennis willen maken met hockey en op onze jongste leden.  Een mix van hockey, andere sporten en spelen op en rond het hockeyveld in het Sportpark.  Voor geboortejaren 2019 t.e.m. 2012 (niet-leden) en 2019 t.e.m. 2015 (leden).  Meer info en inschrijven via de flyer hieronder.
 
SEASON KICK-OFF STAGE: 19 - 22 augustus 2024.  Deze stage geldt als seizoensvoorbereiding voor onze leden na een verkwikkende vakantie en is minder op het lijf geschreven van niet-leden die nog nooit hockey speelden. Toch gebeten door de hockey-microbe en van plan om lid te worden van de club? Stuur een mailtje naar info@hockeymeetjesland en dan bekijken we samen de mogelijkheden om het te doen lukken.  De inschrijvingen voor deze stage worden tijdens de lente gelanceeerd.