Meetjesland Hockey Club

News

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze maar ook familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (330 leden in september 2023 waarvan 265 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Of neem een kijkje in onze infobrochure: klik/tik hier.  

Het is mogelijk om je aan te melden voor twee gratis proeflessen tijdens de maand september.  Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  May 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Gefeliciteerd!
30/05
Alice Mortier
30/05
Rémy Mortier
30/05
Kenneth Pauwels
30/05
Pippa Trenson
Noteer alvast

Clinic krokusvakantie

Stages paasvakantie (2e week)

Summer Hockey & Fun stage (1e week juli)

Season Kick-Off stage (week 19/08)

De definitieve ploegensamenstelling die overeengekomen werd met de Vlaamse Hockey Liga voor de eerste helft van het seizoen 2016 - 2017 vinden jullie onder "Sportief" en "Ploegen" en de trainingsuren voor de verschillende groepen onder "Sportief" en "Trainingen".

Het was een fantastische seizoensafsluiter op onze geliefde stek op domein Ithaka: mooi weer, een heel grote opkomst, tornooi voor de jeugd, keurig in tenue, springkasteel, jong en oud genietend van de BBQ hapjes en drank, medailles en bekers voor onze kampioenen, een echte clubsfeer: de ingrediënten voor een meer dan geslaagd event.  De foto's kan je bekijken onder "Foto's" of door te klikken hieronder.

HOCKEY ON WEB

Doe je inkopen via Delhaize.be en spaar mee voor trainingsmateriaal voor onze club!

Goed nieuws: Delhaize.be en de Koninklijke Belgische Hockey Bond slaan de handen in mekaar om de clubs, waaronder onze club, aan nieuw sportmateriaal te helpen.

De HOCKEY ON WEB actie financiert de aankoop van materiaal (Obo set voor keepers, trainingsnet sleep PC, hockeyveldafscheider, hockeydoel, Bola ballenkanon, enz.) dankzij jullie aankopen op Delhaize.be!  Vorig jaar kon onze club dankzij deze actie een mini-doel op de kop tikken... De actie loont dus echt wel de moeite.

De volledige lijst van sportmateriaal vind je hier.

De actie loopt tot 30/06/2016. Leden, niet-leden, vrienden, familie, geef hen allemaal onderstaande code door en shop online!

Hoe werkt het?

1. Doe je boodschappen op Delhaize.be
2. Geef de promocode van onze club HCAX43 in vóór je je boodschappenmand valideert

3. Ga nadien je boodschappen afhalen in een Delhaize naar keuze.

Voor elke aankoopschijf van € 5 schenkt Delhaize.be onze club € 1 voor de aankoop van nieuw hockeymateriaal.

Voorbeeld: indien onze club tijdens de actie €2500 bijeenzamelt schenkt delhaize.be ons een Obo Ogo XS Miniset of een sleepcorner trainingsset met 120 ballen ter waarde van €500!

Onze club kan nieuw materiaal absoluut gebruiken.

Voor het promofilmpje, opgenomen bij (en boven!) onze Gentse buren (winnaars van de actie vorig jaar): https://nl.delhaize.be/nl-be/hockeyonweb

Alvast van ganser harte bedankt voor jullie HOCKEY ON WEB aankopen!

Onze club ondersteunt volledig de compagne "Stick to Fair-Play" van de KBHB.

Respect, fair-play, tolerantie, teamspirit, vriendschap. Ons hockeywereldje is fier op z'n kernwaarden en aarzelt niet om het aan iedereen die het wil horen te verkondigen.

Maar u zal, zoals ons, ook al gemerkt hebben dat deze waarden in onze huidige samenleving meer en meer onder druk komen te staan. Er zijn ook op hockeyvelden gevallen bekend waar respect en fair-play ver te zoeken zijn en daarom werd beslist onze kernwaarden nog eens extra in de verf te zetten met de promocampagne "Stick to Fair-Play".

Fair-play is belangrijk voor iedereen. De federatie, de liga's, de clubs en de leden, allen dragen we een deel van de verantwoordelijkheid tot verdedigen en promoten van deze waarde die ons allen nauw aan het hart ligt.

Enkele maanden geleden werd reeds een filmpje verspreid waarin nationaal keeper Vincent Vanasch in de huid van een hooligan kroop, en nu is er een filmpje waarbij onze Gentse Red Lion Florent Van Aubel een niet zo voorbeeldige papa langs de zijlijn speelt. Respect en fair-play zit in ons hockey-DNA, laat dat zo blijven!

De koekenverkoop is een gigantisch succes gebleken, want met de opbrengst ervan is de club in staat de defibrillator aan te schaffen.  Bedankt aan alle managers voor het coördineren en aan alle leden voor de aan de dag gelegde ijver in het verkopen van de zakjes!

De meest actieve verkopers bleken onze U7 boys (en hun ouders!) en zij mogen dan ook op kosten van de club een avondje gaan bowlen als beloning!

Beste leden,

Het ONLI platform werd in een nieuw jasje gestoken. Het volledige platform kreeg een nieuwe look, én een nieuwe naam : Twizzit.

Wat betekent dit voor u :

  • Een nieuwe gebruiksvriendelijke interface
  • Een vernieuwde mobiele versie, beschikbaar op al uw toestellen
  • Een snellere communicatie.

U hebt een mail ontvangen waarmee u nieuwe login gegevens kan opvragen. Hebt u deze mail niet ontvangen, kan u deze opvragen via de knop "login" bovenaan de website.

Heeft u hierbij vragen kan u steeds terecht bij secretariaat@hasseltstix.be.

Veel plezier!

Op woensdag 4 november zal hockeylegende Armand Solie, ex-international (Olympische Spelen 1968, 1972 en 1976), oprichter van Indiana HC in De Pinte en in die hoedanigheid jarenlang bezieler van de jeugdwerking en trainingen bij Indiana, een extra training geven aan onze U10 en U12 ploegen.  Deze training zal toegespitst zijn op tactiek en plaatsing op het veld. Op die manier hoopt de club om deze ploegen, die op een half veld spelen, waarbij plaatsing, samenspel in spelinzicht cruciaal zijn, een handje te helpen met het oog op het verhogen van het matchplezier tijdens de komende wedstrijden.  Aanwezigheid van de coaches en managers is warm aanbevolen. De training voor de U10 girls is van 10h30 tot 12h30.  Die voor de U12 girls en boys is van 13h30 tot 15h30. Place to be is ons terrein op Ithaka, graag iedereen tijdig aanwezig!


Beste leden en sympathisanten,

22 november is er terug onze Sticks & Drinks. de derde editie intussen, en opnieuw een herfsteditie. Deze gezellige, informele activiteit mag je niet missen. Tussen de vallende bladeren, in de najaarszon met vrienden en genieten van een lekker glas, een warme drank en een stevige hap. Wees erbij en... misschien ga je wel naar huis met een leuk cadeau. En ja... misschien ook voor de ouders misschien eens een gelegenheid om de kunsten met een stick te vertonen.

Er is geen inschrijvingsgeld maar om onze voorraad enigzins te kunnen bepalen hadden we graag dat u zich inschrijft. Dit kan door te klikken op de flyer hierboven of door naar het event te surfen onder "Noteer alvast" links beneden.

Bent u niet ingeschreven? U bent ook dan van harte welkom.

Yours in Hockey,
het bestuur

Op onze club zal het niet zo gauw voorvallen, maar op sommige hockeyvelden op verplaatsing kan je parkeren naast het hockeyveld, en is het niet uitgesloten dat een hockeybal op een geparkeerde wagen terecht komt, met nare gevolgen.  Lees dan zeker deze interessante bijdrage.

Intussen kunnen de wedstrijdkalenders op de website worden geconsulteerd, onder "Sportief" en dan "Wedstrijden".  Wel is de kalender voor de U8 girls niet de juiste aangezien de U8 girls in reeks 4A spelen en niet in reeks 4D.  De VHL heeft beloofd de juiste kalender zo snel mogelijk online te zetten.

Verder staan de spelregels zoals deze op 2 september tijdens de info-avond werden uitgelegd, nu online.  Onder "Sportief" klik je op "spelregels": een must-read voor alle managers, coaches en scheidsrechterende ouders.

Golden Partners
Silver Partners
Bronzen Partners
Overig nieuws

 

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com