Meetjesland Hockey Club

News

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze maar ook familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (330 leden in september 2023 waarvan 265 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Of neem een kijkje in onze infobrochure: klik/tik hier.  

Het is mogelijk om je aan te melden voor twee gratis proeflessen tijdens de maand september.  Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  May 2024  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Gefeliciteerd!
30/05
Kenneth Pauwels
30/05
Alice Mortier
30/05
Rémy Mortier
30/05
Pippa Trenson
Noteer alvast

Clinic krokusvakantie

Stages paasvakantie (2e week)

Summer Hockey & Fun stage (1e week juli)

Season Kick-Off stage (week 19/08)

De samenstelling van de ploegen voor de 1e ronde van het seizoen 2017 - 2018 werd intussen aan iedereen gecommuniceerd, en is ook terug te vinden op de website.  Het trainingsrooster staat intussen ook op de website, en de uren worden in de loop van de vakantie op de teampagina's opgeladen.  Van zodra de competitiekalender bekend is (eerste matchen op 2 september, en voor U8, 9 september), wordt iedereen verwittigd.  Wij wensen iedereen een deugddoende vakantie, verzorg de conditie en we zien jullie allemaal terug eind augustus!

Op zaterdag konden zowel de U12 girls als de U14 girls de hooggespannen verwachtingen inlossen.  Voor een zeer talrijk opgekomen publiek namen de U12 girls vlot de maat van rechtstreeks concurrent Brugge (11-0) en kroonden zij zich tot kampioen in de reeks.  Na hen speelden de U14 girls een spannende wedstrijd tegen Eclair, die moest gewonnen worden aangezien concurrent Brugge voordien gewonnen had van Roeselare.  Uiteindelijk werd het 2-0 voor onze girls na een evenwichtige match, waarmee ook zij dus de titel binnenhaalden in hun reeks.  Samen met de U10 boys twee weken geleden, speelden dus in totaal drie van onze ploegen kampioen, een hoogtepunt in het nog jonge bestaan van de club.  

Aanstaande zaterdag spelen onze U12 girls en U14 girls voor de titel in hun poule.  Beide teams tellen evenveel punten als hun tegenstanders die zij zaterdag in de ogen zullen kijken, en dat zijn Brugge en Eclair.  Door een beter doelsaldo volstaat een gelijkspel maar uiteraard willen onze meisjes winnen!  Hiervoor rekenen zij echter op jullie steun langs de zijlijn.  Supporters op post dus!  De U12G spelen om 10h30 gevolgd door de U14G om 11h30. Locatie: Stadion Olivier, E Verheyestraat 18 in Knokke.

Ook voor onze andere competitieploegen is het zaterdag de slotspeeldag van het seizoen: veel succes gewenst aan onze U7 boys, U8 boys, U10 girls, U10 boys, U12 boys en U16 boys!

Vorige week verzekerden onze U10 boys zich reeds van de eerste plaats in hun poule: zij versloegen al hun tegenstanders en zijn dus de verdiende kampioen van hun reeks.  Proficiat aan de spelers, coach en trainers!

 

Dankzij Delhaize kan u de club helpen om nieuw sportmateriaal te verkrijgen! Bij uw online-aankopen via delhaize.be krijgt de club 1 EUR per door jullie aangekochte 5 EUR. Deze actie loopt nog tot 30.06.2017.

Wat moet je doen?

  1. Doe je boodschappen op www.delhaize.be en kies een leveringswijze: in een afhaalpunt of bij je thuis.
     
  2. Geef de promotiecode van onze club in, vóór je je winkelmandje valideert. De promocode voor Meetjesland is HCAX43. Onthou die zeker goed!

Nog vragen: https://view.publitas.com/belgium-pdf-nl/faq_nl-hockey_2017

Geef dit bericht ook door aan je familie, vrienden en kennissen. Het is ook voor hen een mogelijkheid om Meetjesland Hockey Club te helpen.

Breng je vrienden en vriendinnen mee op woensdag 19 april en woensdag 3 mei.  Voor de U14G is het op vrijdag 21 april en vrijdag 5 mei. 

Schrijf hen wel op voorhand in via de website ('Eens proberen' in menubalk) of via een mailtje naar info@hockeymeetjesland.be.

Nu de paasstage achter de rug is worden de sticks even aan de kant gezet.  Er zijn in principe geen trainingen meer tijdens de paasvakantie (en dus ook niet op paasmaandag). Wegens inhaalwedstrijden in het paasweekend, is er wel nog een training voorzien voor U14G en U16 op vrijdag 14 april van 17u tot 19u30. 

Op 15 en 16 april komen vijf van onze ploegen in actie op het OCTO tornooi op Indiana.

De eerstvolgende training zal, behoudens tegenbericht, plaatsvinden op woensdag 19 april, en dat is meteen een vriendjesdag waarop iedereen een of meerdere vriendjes en/of vriendinnetjes mag meebrengen (wel vooraf even registreren onder "Eens proberen" op de website).

Wij wensen iedereen een fijne verderzetting van de paasvakantie toe!

... en Meetjesland zal erbij zijn, op zondag 25 juni! 

Tussen 21 juni en 2 juli 2017 worden in Brussel de halve finales van de World League in het vrouwenhockey gespeeld. In het kader van deze prestigieuze internationale wedstrijd, zullen tien van de twintig beste vrouwenteams van de wereld elkaar trotseren.

Intussen hebben verschillende ploegen hun selectie op zak voor dit wereldtoernooi. België met de Red Panthers uiteraard, maar ook regerend wereldkampioen Nederland, Australië (kampioen van Oceanië), Nieuw-Zeeland (met een tweede plaats, de runner-up van de vorige World League), Zuid-Korea (Aziatisch kampioen), China (nummer 8 op de wereldranglijst) en Spanje. Nog drie teams moeten zich kwalificeren.

Tickets voor de halve finale van de Fintro World League Hockey 2017 zijn nu beschikbaar !

Twee jaar geleden woonden we in clubverband reeds een World League tornooi bij op Dragons HC in Brasschaat: we zagen o.m. de Red Lions winnen van Ierland, de sfeer in en rond het terrein was onbeschrijflijk en voor onze jonge leden een topdag.  In tegenstelling tot twee jaar geleden zullen jullie deze keer niet via de club jullie tickets bestellen, maar vragen we dat jullie dit zelf doen, via de link hieronder.  De bedoeling is dat we allen naar Brussel trekken op zondag 25 juni. Best is dus om "Day Pass Early Bird" ticket(s) aan te kopen voor die dag.  Dit ticket geeft recht op het bijwonen van vier wedstrijden (de eerste om 14h). Om 16h spelen de Red Panthers tegen Nieuw-Zeeland gevolgd door de Nederlandse dames tegen China om 18h00.  Dit alles op de terreinen van La Rasante, in Woluwe.

Meer info én tickets kopen op: www.hwl2017.brussels.  Wij hopen dat jullie erbij kunnen zijn om ons allen samen onder te dompelen in de unieke hockeysfeer en onze Red Panthers aan te moedigen!  Tot op 25 juni!

Met dank aan nieuwe sponsor FARM FRITES beschikt onze club over een set van 200 nieuwe trainingsballen, mét ons logo erop!  Wij vragen al onze leden om er respectvol mee om te gaan en zorg te dragen voor deze ballen door ze onmiddellijk te gaan zoeken indien ze door of over de omheining vliegen!  Daarnaast ook een dikke merci aan de familie Bravenboer die 120 nieuwe ballen schonk zodat elke competitieploeg nu beschikt over een goedgevulde zak hockeyballen voor de opwarming voor de wedstrijden!

                  

Wie een hoodie bestelde kan deze vanaf zaterdag 28 januari komen afhalen bij Co'Velo (Peperstraat 3, Eeklo).  Wie nog geen hoodie heeft kan die uiteraard nog steeds bestellen.

Golden Partners
Silver Partners
Bronzen Partners
Overig nieuws

 

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com