Meetjesland Hockey Club

News

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze maar ook familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (330 leden in september 2023 waarvan 265 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Of neem een kijkje in onze infobrochure: klik/tik hier.  

Het is mogelijk om je aan te melden voor twee gratis proeflessen tijdens de maand september.  Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  June 2024  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Gefeliciteerd!
16/06
Lore Van de Walle
Noteer alvast

Clinic krokusvakantie

Stages paasvakantie (2e week)

Summer Hockey & Fun stage (1e week juli)

Season Kick-Off stage (week 19/08)

Na de meisjes op 27 april, krijgen nu ook onze jongens van 5 tot 12 de kans om één of meerdere vriendjes uit te nodigen om hockey te ontdekken.  Op het programma: initiatie hockey, spelletjes en een verrassing.  Maar ook zonder uitgenodigd te zijn door een lid van de club is het mogelijk om in te schrijven voor ons event.  Inschrijven via deze link

Schrijf nu in voor onze Summer Hockey & Fun stage, die zich in de eerste plaats richt tot beginners/niet-leden, maar ook onze jongste leden (2017 - 2014, en, voor zover nog niet langer dan 1 seizoen lid, 2013).

Om het meisjeshockey verder te promoten organiseert de hockeyfederatie in samenwerking met onze club het #UNITEDGIRLPOWER - event, op woensdag 27 april van 14h00 tot 16h00.  Het principe is eenvoudig: elk meisje van onze club van 5 tot 12 jaar oud mag haar beste vriendin uitnodigen om haar favoriete sport samen met haar in onze club te komen ontdekken.  Wij voorzien een supertoffe 100% girls initiatie met leuke spelletjes. 

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Schrijf uw dochter in via deze link;  2. Ook haar vriendinnetje(s) dienen zich in te schrijven via die link; 3. Tijdens de eerste week na de paasvakantie zullen onze meisjes op training uitnodigingskaartjes ontvangen, die zij kunnen gebruiken om hun beste vriendin(nen) uit te nodigen.  Deze uitnodiging bestaat ook in digitale vorm, zie hier

De club voorziet het basismateriaal voor de beginners.  Afspraak op 27 april 2022 om 14h00 op ons veld, voor een superleuke ervaring en verrassingen!

 

Na twee jaar "op de kin kloppen" kunnen we op 26 maart eindelijk weer aanknopen met een fijne traditie: de Night of Hockey!  Ons Eventteam heeft ervoor gezorgd dat deze 7e editie een memorabele wordt. Place to be is Loods Claeys in Lembeke, vlakbij de oprit/afrit E34.  Er kan worden ingeschreven voor de Dinner (vanaf 18h00, côte à l'os à volonté of vegetarisch/glutenvrij) waarbij ook de aansluitende Party inbegrepen is, of je kan inschrijven voor enkel de Party (vanaf 22h00).  Tijdens de Dinner is een kids' corner voorzien en er zijn nog een aantal andere leuke "features" :-).  Inschrijven voor Dinner of Party via deze link en leden kunnen ook via Twizzit inschrijven.

 

Het winterseizoen zit erop en in de week van 31 januari hervatten de outdoortrainingen onder het normale uurrooster.  Het enige verschil met de 1ste seizoenshelft is dat op maandag de U7, U8 en U9 teams voortaan van 18h00 tot 19h00 training hebben en de U14 girls van 19h00 tot 20h15.  De fysieke trainingen voor U14, U16 en U19 ploegen beginnen opnieuw op woensdag 9 februari 2022.

Bestel nu je fles(sen) Dégagin! Samen met brouwer Heynsquared (bekend van de Gentse Ginderella) en grafisch ontwerper PTRS graphic design zag een heerlijke en unieke gin, op basis van verse natuurlijke Meetjeslandse ingrediënten in een fles versierd met origineel etiket, het licht!
Een ideaal geschenk voor de feestdagen!
De opbrengst gaat integraal naar de sportieve omkadering van de club
Bestellen via https://app.twizzit.com/v2/public/form/de0221d42f2b48349a6efbe108e9b184

Op woensdag 25 augustus hadden we de eer om bezoek te krijgen van een Red Lion Alexander Hendrickx, die zijn gouden Olympische medaille kwam tonen aan de deelnemers aan onze Season Kick-off stage.  Een groots moment voor onze spelers, die vragen konden stellen aan hun idool, op de foto gaan en een handtekening kregen van misschien wel de meest in het oog springende Red Lion van het moment, zijnde de beste strafcornerspecialist ter wereld en topschutter op de Olympische Spelen.  De club en de Stad overhandigen elk een geschenk om Alexander te bedanken voor zijn komst, geregeld door ViveHockey.  Een dag die we niet gauw gaan vergeten!

 

Er kan ingeschreven worden voor onze Summer Hockey & Fun stage van 5 - 9 juli, meer info en inschrijven voor deze stage: klik op de flyer hieronder.  Onze leden kunnen zich nu ook inschrijven voor onze Season Kick-off stages 23-26 augustus (U7-U14) en 25-27 augustus (U16 en ouder): klik op de flyer(s) hieronder voor meer info en inschrijven.

   

Bij onze hoofdsponsor MIG Motors in Aalter kan je voortaan niet alleen terecht voor onderhoud en service van je Audi, maar ook voor de aanschaf van je favoriete model! 

Om iedereen te laten kennismaken met de mobiliteit, de technologie én de innovatie van Audi vind je er voortaan een prachtige Pop-up Store met de nieuwste modellen, zoals de Q2, de Q5 en de volledig elektrische E-tron.

De concessie in Aalter verdeelt al langer Volkswagen, Škoda & Volkswagen bedrijfsvoertuigen. Met de opening van de Pop-up Store kan MIG Motors nu ook met Audi inspelen op het meest noordelijk gelegen deel van Gent & het Meetjesland.

Interesse? Neem een kijkje op: https://www.migmotors.be/nieuws/audi-pop-up-store-aalter

 

Vanaf maandag 8 februari is het nieuwe trainingsrooster voor de 2e seizoenshelft ingegaan, en dit tot 21 mei.

Het rooster is te vinden onder het menu Sportief / Trainingsschema. Alle trainingen staan in de Twizzit-kalender, aanduiden van aanwezigheid of afwezigheid is verplicht. En uiteraard blijven de veiligheidsmaatregelen gelden op en rond het veld.  De trainingen voor de jeugd vinden plaats in bubbels van 10 spelers (maximum 4 bubbels op het veld), voor de volwassenen zijn dat max. 6 bubbels van 4 personen.

Golden Partners
Silver Partners
Bronzen Partners
Overig nieuws

 

 

 

© 2020, website powered by Twizzit.com