Meetjesland Hockey Club

News

Welkom bij Hockey Club Meetjesland

Meetjesland Hockey Club is enige (veld)hockeyclub in de regio, en heeft zijn stek in het Sportpark Eeklo, waar in 2019 een prachtig hockeyveld in kunstgras werd aangelegd.  Wij zijn een ambitieuze en familiale club waar het competitieve en recreatieve aspect hand in hand gaan.  Onze club is sinds zijn oprichting in 2014 elk jaar gegroeid (335 leden in januari 2022 waarvan 285 spelers) en is steeds op zoek naar enthousiaste meisjes en jongens die willen hockey spelen!

Op onze site vindt u alle algemene en praktische informatie terug over onze werking.  Daarnaast hebben we ook een infobrochure: klik/tik hier.  

Om lid te worden volstaat het om het inschrijvingsformulier op de site in te vullen en wij doen de rest.  Ook voor een proefles of voor de events die de club organiseert wordt via de website ingeschreven.  

Onze leden kunnen, na het opvragen van een login, inloggen en zo via de "My Club" module aan de slag op de respectievelijke teampagina's.

Bedankt alvast voor uw bezoek en hopelijk tot binnenkort op of langs het kunstgras!

Kalender
  August 2022  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Gefeliciteerd!
Noteer alvast

Bestel nu je fles(sen) Dégagin! Samen met brouwer Heynsquared (bekend van de Gentse Ginderella) en grafisch ontwerper PTRS graphic design zag een heerlijke en unieke gin, op basis van verse natuurlijke Meetjeslandse ingrediënten in een fles versierd met origineel etiket, het licht!
Een ideaal geschenk voor de feestdagen!
De opbrengst gaat integraal naar de sportieve omkadering van de club
Bestellen via https://app.twizzit.com/v2/public/form/de0221d42f2b48349a6efbe108e9b184

Tijdens de herfstvakantie organiseert de club in samenwerking met ViveHockey een stage voor zijn leden en voor niet-leden.  Er is een vierdaagse stage voor de jeugd geboren in 2015 t/m 2008, met mogelijkheid tot opvang vooraf en/of achteraf, en een driedaagse (avond)stage voor de jeugd van 2007 en ouder.  Klik of tik op één van de twee flyers hieronder voor meer info en om in te schrijven.

 

Op woensdag 25 augustus hadden we de eer om bezoek te krijgen van een Red Lion Alexander Hendrickx, die zijn gouden Olympische medaille kwam tonen aan de deelnemers aan onze Season Kick-off stage.  Een groots moment voor onze spelers, die vragen konden stellen aan hun idool, op de foto gaan en een handtekening kregen van misschien wel de meest in het oog springende Red Lion van het moment, zijnde de beste strafcornerspecialist ter wereld en topschutter op de Olympische Spelen.  De club en de Stad overhandigen elk een geschenk om Alexander te bedanken voor zijn komst, geregeld door ViveHockey.  Een dag die we niet gauw gaan vergeten!

 

Er kan ingeschreven worden voor onze Summer Hockey & Fun stage van 5 - 9 juli, meer info en inschrijven voor deze stage: klik op de flyer hieronder.  Onze leden kunnen zich nu ook inschrijven voor onze Season Kick-off stages 23-26 augustus (U7-U14) en 25-27 augustus (U16 en ouder): klik op de flyer(s) hieronder voor meer info en inschrijven.

   

Bij onze hoofdsponsor MIG Motors in Aalter kan je voortaan niet alleen terecht voor onderhoud en service van je Audi, maar ook voor de aanschaf van je favoriete model! 

Om iedereen te laten kennismaken met de mobiliteit, de technologie én de innovatie van Audi vind je er voortaan een prachtige Pop-up Store met de nieuwste modellen, zoals de Q2, de Q5 en de volledig elektrische E-tron.

De concessie in Aalter verdeelt al langer Volkswagen, Škoda & Volkswagen bedrijfsvoertuigen. Met de opening van de Pop-up Store kan MIG Motors nu ook met Audi inspelen op het meest noordelijk gelegen deel van Gent & het Meetjesland.

Interesse? Neem een kijkje op: https://www.migmotors.be/nieuws/audi-pop-up-store-aalter

 

Vanaf maandag 8 februari is het nieuwe trainingsrooster voor de 2e seizoenshelft ingegaan, en dit tot 21 mei.

Het rooster is te vinden onder het menu Sportief / Trainingsschema. Alle trainingen staan in de Twizzit-kalender, aanduiden van aanwezigheid of afwezigheid is verplicht. En uiteraard blijven de veiligheidsmaatregelen gelden op en rond het veld.  De trainingen voor de jeugd vinden plaats in bubbels van 10 spelers (maximum 4 bubbels op het veld), voor de volwassenen zijn dat max. 6 bubbels van 4 personen.

De krokusstage voor de onderbouw + geboortejaar 2008 is VOLZET en werd er een wachtlijst aangelegd.  Inschrijven voor de paasstage kan via Twizzit of de kalender of de website.  Jeugd geboren in 2008 die aan de paasstage wil deelnemen dient in te schrijven voor de "onderbouw" stage van 12-15/04.  Voor de jeugd geboren in 2007 en eerder werkt het sportief comité aan een stage tijdens de eerste week van de paasvakantie, meer info volgt.  De flyer hieronder werd reeds in die zin aangepast.

Klik op de data in de kalender om naar het inschrijvingsformulier te gaan voor de Paasstage.

Ondertussen heeft iedereen vernomen dat er nieuwe regels zijn voor hen die tijdens de afgelopen kerstvakantie in het buitenland op vakantie zijn gegaan.  Wie terugkeert na een verblijf van meer dan 48 uur in een rode zone (zo ongeveer alle landen) is verplicht om minstens een week in quarantaine te blijven en zich te laten testen op dag 1 en dag 7 na zijn/haar terugkeer.  Die maatregel, die voorlopig geldt tot 15 januari, is ook van toepassing op kinderen. Wie op reis is geweest, vragen we om deze maatregel te respecteren, opdat we de club gezond kunnen houden.

De Frequently Asked Questions van Sciensano hierover lezen jullie via deze link.

We rekenen op ieders eerlijke medewerking... Al wie dus de afgelopen week in een rode zone vertoefde, vragen we om de regels te volgen en niet naar de training te komen deze week.

Golden Partners
Silver Partners
Bronzen Partners
Overig nieuws

 

       

© 2020, website powered by Twizzit.com